Lastebilkran ikon

Verkstedtjenester

Vi har verksted med spesialkompetanse

Hos Skoveng Kranservice har vi vårt eget verksted. Her reparerer og vedlikeholder vi maskinene våre. Dette er både praktisk og viktig, spesielt med tanke på antallet enheter vi har. Forebygging og vedlikehold er noe vi legger stor vekt på. Det er spesielt viktig, både for å ivareta HMS og for å sørge for at maskinene fungerer slik de skal.

På verkstedet har vi spesialutdannede mekanikere på reparasjon og vedlikehold av mobilkraner. Dette er en sjelden kompetanse å ha. Våre mekanikere kan også leies ut til eksterne kunder.

Vi bistår andre kranfirmaer når de har behov for å reparere deres mobilkraner. Grunnet kompetansen til våre mekanikere, er vi en naturlig samarbeidspartner for andre bedrifter når en mobilkran trenger reparasjon. Vi har også en mekaniker med spesialkompetanse på berging av mobilkraner, eksempelvis kraner som har kjørt av veien. Mekanikeren bistår da bilbergerne med å få berget kranen.

Våre mekanikere er ryddige, systematiske og strukturerte i arbeidet. Verksmesteren vår er til stadighet på kurs og sørger slik for å alltid holde verkstedet oppdatert.

Trenger du service på mobilkran?

Vi i Skoveng bistår med både reparasjon og berging av mobilkran. Våre kvalifiserte mekanikere har lang erfaring og sjelden kompetanse på dette feltet.

Du kan kontakte oss både per kontaktskjema og telefon. Skoveng Kranservice har også en døgnåpen vakttelefon, slik at du kan nå oss når uhellet er ute! Hos oss blir du alltid satt i kontakt med en faglig kompetent medarbeider.