Trygge løft siden 1976

Et bredt spekter av tjenester innen krantjenester og spesialtransport

Trygghet og erfaring

Asle Skoveng Kranservice AS ble grunnlagt i 1976 og har hovedkontor på Skedsmokorset noen få kilometer nord for Oslo. Med Østlandet som primærmarked har vi gjennom 45 år opparbeidet inngående kjennskap til lokalområdet. For store og langvarige oppdrag dekker vi selvfølgelig hele Norge. Våre kunder forventer at vi er på plass med riktig utstyr og kompetent mannskap innen 1 time fra bestilling. Som regel kjører vi ut porten innen 15 min. avhengig av utstyret som kreves for jobben.

Vi holder åpent 24/7 gjennom hele året for å kunne tilby størst mulig fleksibilitet ovenfor kundene. Det er alltid et kompetent menneske som svarer telefonen, aldri en robot eller andre automatiske besvarelser. Når behovet til kunden oppstår, er vi alltid klare til å utføre oppdraget!

Om oss

Skoveng har dyktige medarbeidere som legger stor fokus på personlig oppfølging. Våre kranfører leverer sine tjenester med kirurgisk presisjon, noe som gjør at vi kan levere avanserte eller høye løft der andre melder pass.  Rekkevidde og presisjon er derfor ikke noe problem. Våre kranførere besitter lang fartstid.

Det hele startet med en 20 tonns tadano i 1973. I 1988 ble Asle Skoveng et AS. Da holdt de til på Hellerudsletta. Der hadde de kontor til 93-94. 

Våre samarbeidspartnere

Morten Engel & Co logo
Transportsentralen Lillestrøm logo

64 83 51 00

Døgnvakten er tilgjengelig hele døgnet