Lastebilkran ikon

Lastebilkran

Trenger du å losse, heise eller transportere last? Skoveng har moderne lastebilkraner og serviceinnstilte lastebilkransjåfører som får jobben gjort på en sikker måte. Vi har lastebilkraner i alle størrelser, fra 13tm og opp til 165tm. Få tilbud i dag!

Når bør man bruke en lastebilkran?

En lastebilkran er en meget nyttig løsning for både lossing, heising og frakt. Det som skiller en lastebilkran fra eksempelvis en mobilkran, er at lastebilkranen har et lasteplan som kan bidra med frakt fra A til B. Bomhodet er også mindre enn på en mobilkran. Skal du heise noe og det er trangt om plassen, eksempelvis inne i et bygg, er en lastebilkran nok den beste løsningen.

Vi opplever at både entreprenører og privatpersoner benytter seg av våre lastebilkraner. Entreprenører kan eksempelvis trenge heising og transport av ventilasjonsanlegg, mens en privatkunde kan trenge hjelp til å frakte og montere betongelementer i garasjen. Her vil størrelse og kapasitet på bilen variere etter kunden sitt behov.

Vi i Skoveng Kranservice har både små og store lastebilkraner. Slik kan vi med sikkerhet si at vi kan bistå med ethvert behov, enten det er en større jobb for en entreprenør eller en mindre jobb for en privatperson. Vår største løfter opp til 100 tonn.

Våre sjåfører sørger for sikker bruk av lastebilkran

En lastebilkransjåfør må være rolig, nøyaktig og punktlig. Arbeidet må gjennomføres sikkert og trygt, det må gjennomføres nøyaktig for å unngå personskader eller skader på eiendom, og sjåføren må være tilstede til avtalt tid. Våre sjåfører er dyktige, har lang fartstid og samarbeider meget godt med både kunde og andre samarbeidspartnere. Vi mener at god kommunikasjon og solid kompetanse er avgjørende for at jobben skal bli utført korrekt og sikkert.

For oss i Skoveng står sikkerhet i høysetet. Alle sjåfører har kontinuerlig tilgang til HMS-rutinene via en pad de har med seg på oppdrag. Det gjøres alltid en grundig befaring av forholdene før en lastebilkran blir tatt i bruk, slik at både kunde, våre operatører, andre forbipasserende og kundens eiendom ivaretas.

Vi har en ny kranpark, utstyr av høy kvalitet, samt erfarne og kunnskapsrike sjåfører. Skal man leie ut lastebiler med kran, er det viktig at ting fungerer slik det skal. Dette gjør at vi med trygghet kan si at sikkerheten blir ivaretatt når du benytter deg av våre tjenester.

Ønsker du å leie lastebilkran? Ta kontakt!

Uansett om du jobber i en større bedrift eller er en privatkunde, vi hjelper deg med det du måtte trenge av lossing, frakt eller heising utført med lastebilkran. Vi møter opp til avtalt tid slik at du får jobben gjort når du trenger det.

Hos Skoveng Kranservice har vi også meget kompetente medarbeidere som står klare til å operere kranen, slik at du får jobben korrekt utført.

Vårt fokus er at arbeidet utføres med høy sikkerhet til avtalt tid og vi tilbyr tjenester over hele østlandet. Du kan kontakte oss både per nett og per telefon. Trenger du umiddelbar hjelp, kan du kontakte oss via vår døgnåpne vakttelefon. Hos Skoveng Kranservice blir du alltid møtt av en medarbeider som kan faget. 

Ta gjerne kontakt med oss for en uforpliktende og hyggelig prat!