Kran ikon

Krantjenester

Mobilkran

Vi tilbyr utleie av mobilkran og sjåfør. Våre mobilkraner varierer i størrelse og kan løfte fra 30 helt opp til 230 tonn. Enten du er en privatperson eller en entreprenør, vi har en som passer ditt behov!

Lastebilkran

En lastebilkran er en svært mobil og praktisk løsning. Du får både losset, transportert og heist det du måtte trenge. Vår største lastebilkran kan løfte opp til 100 tonn. Les mer om våre lastebilkraner her!

Teleskoptruck

En teleskoptruck er en smidig og praktisk maskin med stor fremkommelighet. Den egner seg godt for løft på eksempelvis byggeplasser eller ved installering av nytt kjøkken i privatbolig. Våre teleskoptrucker løfter opp til 4 tonn. Les mer om våre teleskoptrucker ved å trykke på knappen under.

Leverandør av alt innen krantjenester

Skoveng Kranservice AS har lang fartstid innen alt av krantjenester. Vi er en leverandør som sørger for at arbeidet blir gjennomført trygt og nøyaktig, til avtalt tid. Med en ny kranpark, dyktige sjåfører og bred erfaring innen fagfeltet, sørger vi i Skoveng for at jobben blir gjort riktig. Her står sikkerhet og kvalitet i sentrum. Våre sjåfører samarbeider godt med både kunde og eventuelle samarbeidspartnere, enten du er en privatperson eller en entreprenør. Vi følger strenge sikkerhetsrutiner, uansett hvilke av våre tjenester du benytter deg av.

Vi holder til på Skedsmokorset, men tilbyr krantjenester over hele Østlandet. Trenger du bistand av mobilkran, lastebilkran eller teleskoptruck? Skoveng Kranservice hjelper deg med riktig utstyr og solid faglig kompetanse.

I tillegg til krantjenester tilbyr vi også spesialtransport. Her kan du lese mer om vår spesialtransport!

Kontakt oss

Når du kontakter Skoveng Kranservice AS, blir du alltid møtt av en medarbeider med stor faglig kompetanse. Vi svarer på dine spørsmål og finner sammen den løsningen som passer best for deg!

Du kan kontakte oss både via vårt kontaktskjema eller per telefon. Vi har i tillegg en døgnåpen vakttelefon og er alltid tilgjengelig for å hjelpe deg med det du måtte trenge innen krantjenester. Hos Skoveng tilbyr vi også gratis rådgivning og befaring, så fremst prosjektet ikke er av en størrelse hvor vi må beregne ekstra mye tid til det.

Ta gjerne kontakt med oss hvis det er noe du lurer på om våre krantjenester!