Kontakt oss

64 83 51 01

Man-tors 06-16. Fre 06-14

prosjekt@skoveng.no

Besvares i løpet av 1-2 virkedager.

Prost stabels vei 14

2019 Skedsmokorset.

Roy Larsen

Booking / Salg

Ansatt i Skoveng Kranservice

Kåre Stene

Booking / Krankoordinator

Ansatt i Skoveng Kranservice

June Moen

Økonomisjef

Ansatt i Skoveng Kranservice

Lars Christian Steen

Daglig leder / Managing Director

Ofte stilte spørsmål

Når du kontakter Skoveng Kranservice AS, blir du alltid møtt av en medarbeider med stor faglig kompetanse. Vi svarer på dine spørsmål og finner sammen den løsningen som passer best for deg, uansett når du ringer.

En mobilkran og sjåfør kan leies av alt fra entreprenører til privatpersoner, og behovene vil naturligvis variere. Mobilkraner varierer i størrelse og kapasitet. Én kran kan hjelpe med å få løftet på plass et nytt basseng, mens en annen kan bistå med byggingen av store brokonstruksjoner. Her gjelder det altså å vite hvilket behov en har.

For at et oppdrag skal kunne løses på best mulig måte, er det viktig at man planlegger for hvordan jobben skal gjennomføres. Da trenger man ikke bare rett utstyr, men også kunnskapen om hvilket utstyr som skal brukes. Under befaringen, og i samtale med kunden, finner vi ut hvilke behov som må møtes og under hvilke forhold vi skal møte dem. Trenger man en større mobilkran? Eller trenger man en teleskoptruck? Ved å kartlegge behov, muligheter og utfordringer stiller man godt forberedt når jobben skal utføres. Slik sparer vi kunden for unødige utgifter og bortkastet tid ved å stille med feil utstyr.

Vi i Skoveng tenker sikkerhet i alt vi gjør. Våre sjåfører har alle med seg en pad hvor HMS-rutinene er tilgjengelig. Når det er snakk om krantjenester holder det ikke med et årlig kurs og derfor er HMS-rutiner en integrert del av vår arbeidshverdag. Sikkerheten er vår største prioritering. Dette gjelder både kunden og dens eiendom, våre operatører, samarbeidspartnere og andre som måtte befinne seg i nærheten. Vi vurderer alle forhold som kan påvirke jobben som skal gjøres. 

Vi sørger for trygge og sikre rammer ved å gjøre en grundig befaring av området i forkant av jobben. Kranparken vår er også ny og moderne og det er dermed ingen problemer med tekniske. Her er det både mobilkraner og kompetanse av høy kvalitet!

"*" indicates required fields

Navn*