Nye eiere, ledelse, designprofil og ambisjoner

Skoveng maskinpark

Året 1973 kjøpte Asle Skoveng sin første mobilkran. I begynnelsen kjørte Asle rundt til forskjellige byggeplasser for å tilby sine krantjenester. Det var starten på selskapet som i dag er en av Østlandets ledende tilbydere av krantjenester og spesialtransport!

I dag har selskapet 34 ansatte, 20 mobilkraner, 5 kranbiler, 4 teleskoptrucker, 6 semier m/uttrekk. Mobilkranparken er i størrelsen 30T til 220T.  

Løft Invest AS, med Transportsentralen Lillestrøm (TSL) i spissen, kjøpte samtlige aksjer i Asle Skoveng Kranservice AS (ASK) den 1. mars i år.  TSL og ASK er nærmeste naboer i Prost Stabels Vei på Skedsmokorset. Det har vært et godt samarbeid mellom selskapene i mange år. 

Fredag 30. august mottok selskapet 17 splitter nye kjøretøy i helprofilert ny drakt. Kontinuerlig fornyelse av maskinparken er avgjørende for å møte kundenes behov i fremtiden. Ytterligere 3 mobilkraner blir levert de neste månedene.

Nye designprofil signaliserer selskapets ambisjoner om videreutvikling og modernisering. Slagordet «Når du trenger et løft» understøtter selskapets målsetting om å alltid være tilstede for å levere. Kveld, natt og helligdager er intet unntak. Vår maskinpark og ansatte er tilgjengelig når du trenger et løft!

Vår største verdi er de ansatte

Vår viktigste leveranse er kompetanse! Vi har 46 års erfaring fra bransjen og våre ansatte har opparbeidet en ledende kompetanse innen krantjenester og spesialtransport!

Selskapets nye daglige leder, Lars Chr. Steen, har de siste 8 årene vært daglig leder i BNS Miljø AS. 

«Jeg er stolt av å lede et selskap med så dedikerte og kompetente medarbeidere. Det er et unikt kundefokus i ryggraden til hver og en av dem. Med HMS og kundeservice i førersete har selskapet alle muligheter foran seg.» Lars Chr. Steen, Daglig leder

Del innlegg: