0-utslipp

Trenger du å leie mobilkran med sjåfør? Reduser utslippene fra prosjektet med et mer miljøvennlig alternativ! Skoveng har elektriske kraner med løftekapasitet på 8 og 50 tonn og kranrekkevidde på 49 og 59,1 meter. Vi er først i Norden med elektriske mobilkraner. Kontakt oss for å få et tilbud!

Våre modeller av elektriske mobilkraner

Liebherr LTC 1050-3.1 Electric

Liebherr LTC 1050-3.1 Electric er en 50-tonner drevet av en helektrisk motor. Med denne modellen får du en utslippsfri mobilkran til bygge- og anleggsplasser. Ved hjelp av en strømkabel kobler den seg enkelt opp til 63a, og fungerer like godt som en fossildrevet mobilkran. Gjennom en normal arbeidsdag bruker LTC 1050-3.1E rundt 25-50 kWt, og holder dermed brukskostnader knyttet til strøm lave. Ettersom denne el-kranen kan bruke HVO100, sørger du får miljøvennlig transport dit oppdraget skal utføres.  

Med Liebherr LTC 1050-3.1E får du:

 • 50 tonn løftekapasitet
 • Kranrekkevidde på 49 m
 • God fremkommelighet med bredde på 2,55 m
 • Helelektrisk motor – null utslipp i bruk på bygge- og anleggsplass
 • Standard ladekabel
 • Lovlig toppfart på 85 km/t med dieselmotor for transport
 • Kran som kjører på HV0100
 • Full oversikt med gode kamerasystemer

Elektrisk kran – fossilfri og kraftig

Mobilkraner er nyttige maskiner som sikrer god fremkommelighet i alle terreng. Skoveng Kranservice tilbyr utleie av kran med sjåfør til privatpersoner og entreprenører. Vi har ulike mobilkraner tilpasset forskjellige behov, og nå har vi utvidet maskinparken med elektriske kraner. Disse miljøvennlige kranene fungerer like godt som fossildrevne modeller.

Mer miljøvennlige prosjekter med elektrisk kran

Skovengs elektriske kraner er helt utslippsfrie i bruk, og bruker kun 25-50 kWt på bygge- og anleggsplassene hver arbeidsdag. Dette er ikke bare bra for miljøet, men også for dine kostnader. Bruk av en slik kran vil være et mye rimeligere alternativ, sammenlignet med en vanlig mobilkran som bruker 30-50 liter diesel på én arbeidsdag. 

For å sikre effektiv transport til og fra arbeidsstedet, har våre elektriske kraner dieselmotor som benyttes ved kjøring. Skoveng anbefaler kunder å benytte miljøvennlig drivstoff i våre biler. HVO100 er en fornybar diesel som kan benyttes i alle motorer i vår mobilkranpark. Med HVO100 biodiesel reduseres CO2-utslippene med opptil 90 %, sammenlignet med bruk av fossil diesel. 

Skoveng er stolte av å være først i Norden med elektriske kraner! Anlegg&Transport har skrevet en artikkel om de nye tilskuddene. Les omtalen på AT.no eller åpne saken som PDF.

Elektrisk kran fra Skoveng

Få jobben gjort der det trengs

Med våre elektriske kraner får du gjennomført tunge løft der du har behov for det. Kranene er svært kompakte. Dette sikrer stor fleksibilitet og god fremkommelighet, med mulighet til å jobbe også i trangere områder.

Elektrisk motor gir redusert støynivå på arbeidsplassen

Mobilkranenes elektriske motor gjør at støynivået under kranoperasjoner er betraktelig redusert. Dette er fint for omkringliggende område og mennesker, og arbeid kan utføres på kveld uten å være sjenerende. I tillegg gjør mindre bråk at kommunikasjon på arbeidsplassen blir enklere. Positivt sett fra et HMS-perspektiv!

Liebherr MK88-4.1 elektrisk kran

Liebherr MK88-4.1

Liebherr MK88-41 er en elektrisk mobilkran med et kompakt og manøvrerbart design. Den passer dermed ypperlig til både tettbygde strøk og mer åpne bygge- og anleggsplass. Den kobler seg enkelt opp til 63a med strømkabler, og tilrettelegger dermed for en mer miljøvennlig arbeidsplass. Dette er en svært tilpasningsdyktig mobilkran, og passer godt til også kortvarig heisearbeid.

Med Liebherr MK88-4.1 får du:

 • 8 tonn løftekapasitet
 • Kranrekkevidde på 59,1 m
 • Oppsatt jibhøyde på 15°, 30° og 45°
 • Helelektrisk motor – null utslipp i bruk på bygge- og anleggsplass
 • Standard ladekabel
 • Toppfart på 80 km/t
 • Kran som kjører på HVO100
 • Full oversikt med gode kamerasystemer  

Ønsker du å leie elektrisk kran?

Skoveng Kranservice hjelper deg gjerne med lasting, flytting og lossing med elektrisk kran. I tillegg til moderne kraner av ypperste kvalitet, har vi dyktige medarbeidere som står klare til å operere kranene for deg. Vi har fokus på sikkerhet, med HMS-rutiner som en integrert del av vår arbeidshverdag. Velger du oss, får du jobben gjort når du trenger det!

Vi tilbyr tjenester over hele Østlandet – kontakt oss for en prat om ditt prosjekt.